Национален телефон 0700 300 57
Танцов хип-хоп спектакъл „Всевъзможно“ - гр. Русе

Танцов хип-хоп спектакъл „Всевъзможно“ - гр. Русе

07 апр 2020 RUS 19 : 00 Facebook event

Най – голямото танцово хип-хоп училище в страната ни – The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов хип – хоп спектакъл! Базиран на нашите истински потребности, такива, каквито са, с днешна дата! Представляващ изложение на нашата си, собствена обединена различност, разделена така, че да покаже всякаквите форми на нашите възможности такива, каквито ние сами ги определяме!

Неговото име е „ВСЕВЪЗМОЖНО“!

„ВСЕВЪЗМОЖНО“, защото след като в началото на втория учебен срок, на зимния ни танцов лагер, около масата на която седим заедно, обсъдихме нещата, които хореографите ни искат да споделят на този спектакъл, усетихме, че всички се канят да изсипят, нека шеговито се самоцитираме: „Една кошница всевъзможни неща, с които сами ще се чудим какво да правим!“

„ВСЕВЪЗМОЖНО“, защото това е събирателната дума, с която определихме многообразието на вдъхновения, идеи, посоки и домогвания, които представляваме самите ние и нашето изкуство.

„ВСЕВЪЗМОЖНО“, защото ако страничен наблюдател разгледа поотделно работата на всичките ни 15 хореографа, никога не би могъл да каже, че сме от едно и също танцово училище. Дори, когато става въпрос за хореографите в един и същи град, или даже в една и съща зала.

„ВСЕВЪЗМОЖНО“, защото всевъзможностите на всички нас събрани заедно, както и всевъзможностите във всеки един от нас, разгледан поотделно, символизират непрекъснатата, чисто човешка борба за усъвършенстване. А това е нещо, на което всеки ден учим всички наши ученици.

И най – важното:

„ВСЕВЪЗМОЖНО“, защото всяка отделна възможност, това е всеки един от Вас! С всяка негова мисъл. Всяко негово движение. Всяка негова мечта. Всяко негово усилие. Всяка негова тревога. ВСЯКО НЕГОВО ВСИЧКО! И наша мисия и най – голямо удоволствие е, всяка наша възможност – всеки един от Вас, постоянно да търси НОВА възможност да бъде винаги най – добрата възможна версия на себе си!

Във всяка една зала.
ВСЕки един ученик.
Абсолютно ВСЕки!

...

На танцов спектакъл на The Center, танцьорите от всички градове на училището представят най-атрактивните си и любими танци от изминалата година. Представят труда и усилията си през цялата година. Представят вдъхновенията и достиженията си. Представят това, над което са се трудили в залите си. Представят развитието си като хора и танцьори. Представят... своите лични , ВСЕВЪЗМОЖНИ достижения през годината!

На всеки спектакъл на The Center, танцуват всички! От най-малките ни възпитаници, които броят годинките си на едната си ръчичка, до най-големите ни ученици. Танцуват всички напреднали, но и всички начинаещи, които току що са се докоснали до магията, наречена хип-хоп танци.

На ТОЗИ танцов спектакъл на Тhe Center, те ще направят същото... и още нещо! :)


Както по – горе беше отбелязано, „ВСЕВЪЗМОЖНО“ е танцов хип – хоп спектакъл, представляващ изложение на нашата си, собствена обединена различност, разделена така, че да покаже всякаквите форми на нашите възможности такива, каквито ние сами ги определяме.

Той ще бъде изпълняван в различни градове, в които има танцови зали на The Center. Един наш град, ще представлява една наша всевъзможност. И както е нормално да бъде, при всяка следваща възможност, пред Вас ще се открива нова, различна от предишната гледка и на всеки спектакъл, вие ще виждате ново и различно съдържание, което на практика означава, че ако извървите цялото пътуване с нас, под едно заглавие, вие всъщност ще изгледате няколко съвсем различни едно от друго представления.

...

Самият „ВСЕВЪЗМОЖНО“, ще претендира за няколко неща:

Ще претендира за това да Ви покаже сърцата на млади, вдъхновени хора, събрани от всички краища на България.

Ще претендира да Ви покаже пътя им и това къде се намират те по него в точно този момент.

Ще претендира да Ви покаже любовта и загрижеността, която хореографите ни изпитват към своите ученици и тяхното щастие.

ЩЕ ПРЕТЕНДИРА ДА ВИ ПОКАЖЕ КАК МОЖЕ ДА БЛЕСТИ И СИЯЕ ВАШЕТО ДЕТЕ!

Докоснете се до това. То ще Ви обогати. Обещаваме Ви това!

Време е за неговата първа Всевъзможност!

Мястото е град Русе!

Точната локация: Доходно здание (пл. Свобода № 4)

Точната дата: 7-ми Април, вторник

Точният час: 19.00ч.

Билети можете да намерите на касата на драматичен театър „Сава Огнянов“.
*Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 10ти Март 2020 г.
Билетите са ограничени!!!

За повече информация: www.thecenterbg.com

ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!