Национален телефон 0700 300 57
SOF
RiO Dance Home RiO Dance Home
Виктор Ангелов
VA

За тези, които никога не са срещали Виктор и неговия суров, самороден талант, ето няколко интересни факта за него:
Човекът Виктор...
...е откровен привърженик на приключенията, предизвикателствата и силната емоционалност. Всячески влага своите усилия за да превръща всяко парченце от своето изкуство в запомнящо се преживяване. Негова цел е, чрез музиката и танца, да се достигат непознати дестинации – „Почти като Питър Пан в „Ничия земя“, както самият Виктор добавя.
Ученикът Виктор...
...е посетил множество международни танцови лагери, учил се е и е танцувал с редица известни преподаватели. Изграждал е и е надграждал себе си както движенчески, така и ментално. И то многократно, с всяко следващо предизвикателство и всяко следващо вдъхновение.
Хореографът Виктор...
...твори от 7 години, като неговата танцова кариера започва от The Center, но през годините е давал възможност и на хора извън България да се докоснат до изкуството и разбиранията му. Преподавал е три пъти на танцови лагери в Италия, като отделно от това е имал и собствено танцово турне в държавата.
Професионалистът Виктор...
...има зад гърба си редица танцови видеа, участия, реклами, спектакли, телевизионни предавания и др. Танцувал и хореографирал на доста събития, за повечето български изпълнители, през вече над 10-годишната си танцова кариера.
Преподавателят Виктор...
...е пълен с бушуващо, трептящо от собствения си силен заряд съдържание. Притежава целия необходим ресурс от знания и умения да преподаде това съдържание. И още по – важното: притежава сърцето, с което да предаде това съдържание.