Национален телефон 0700 300 57

Партньорство

Национален телефон 0700 300 57

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Street Dance School The Center е първото и най-голямо училище за хип-хоп танци на територията на България. Училището разполага с танцови зали в пет от най-големите български града - София, Варна, Пловдив, Велико Търново и Русе. Притежава несравним брой танцьори в залите си, а и най–голямата фенска маса сред българските танцови марки от всички стилове във виртуалното пространство.

The Center е създаден през 2002г. и за годините, в които съществува, марката се е превърнала в стабилен фактор, определящ не само модата и тенденциите в начина на танцуване на така популярния стил, а също така и предпочитанията и любимите начини за забавление на младите привърженици на субкултурата с най-голямо развитие през последните двадесет години – хип-хопа.

Таргет група на Street Dance School The Center са младите хора и от двата пола на възраст между 5 и 20 години. Това е и възрастта на 90% от танцуващите в него, разделени в детско училище /до 12-годишна възраст/ и училище за тийнейджъри /над 12-годишна възраст/.

Основните проекти, по които The Center работи, са:

 1. Изработка и преподаване на танцови хореографии за учениците на The Center / различни в отделните зали и градове, но с опция абсолютно всички да заучават една и съща хореография/

2. Изработка на танцови спектакли за учениците на The Center /достигащи публика от 4000 човека и 250 едновременно танцуващи участници на сцена/

3. Организиране на тренировъчни танцови лагери за учениците на Тhe Center/ зимен и летен, достигащи 200 човека общ брой на участниците/ 

4. Организиране на международни тренировъчни танцови лагери за всички български танцьори /достигащи посещаемост от над 400 човека общ брой на участниците, от 20 различни държави/  

5. Изработка на театрални постановки в стила физически театър /с ограничен брой участници от групите напреднали танцьори/

6. Изработка на късометражни видео продукции /сред които първият български късометражен танцов филм – „Невъзможности” и танцовия филм от 2016 г. –  „ФИНДЛИ – Навиването“, който вече печели клонки от международни фестивали.

Виж повече

ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ

За годините, в които марката The Center съществува, танцовото училище е изградило мрежа от партньорства, съвместно с които може да организира всяко едно събитие свързано с танци, музика. Освен да ви предостави огромен брой танцьори, Тhe Center може да генерира за Вас правилната идея или инициатива, да изготви графичният ѝ дизайн. Да осигури DJ-и, водещи, режисьор/и, видео оператори, фотографи, аниматори, статисти, дори помощен персонал.

Танцовото училище може да осигури зала, хотел, кетъринг, осветление и озвучаване, или казано накратко, да се справи напълно с материално обезпечаване на събитието. Включително да организира транспорта до и от него, от всяка точка на държавата. 

Също така можем да подберем и осигурим представители на други елементи на urban културата – музикални изпълнители, включително звезди на българската поп и хип–хоп сцена, beatbox изпълнители, graffiti артисти, freerun-ъри, skate-ъри и др.

През информационната мрежа на училището информацията за Вашето събитие може да достигне до над 33 000 обвързани с нас фена само с натискането на един бутон. От ВАС се изисква само дa вземете решението, че именно Street Dance School The Center e правилният партньор за Вашата инициатива. За всичко друго можем да се погрижим НИЕ!

Виж повече

ПАРТНИРАНЕ ПО ПРОЕКТИ

Работата на танцовото училище не подминава инициативите, свързани с обществено полезна дейност. The Center разполага с регистрирано сдружение с нестопанска цел и участва с активна гражданска позиция по съвременните проблеми на обществото. Танцовото училище е автор на редица проекти, насочени към борба с употребата на цигари, алкохол и психотропни вещества, насилието в училищата, намаляването на живата комуникация между хората за сметка на виртуалната и злоупотребите от това, масовото затлъстяване и др. Ненадминатият брой танцьори и голямата информационна мрежа, с които The Center разполага го прави желан партньор за осъществяването на всяко проектно предложение. Ако и ВИЕ сте неправителствена организация, заинтересована от бъдещето на младите хора на България или се интересувате от проблемите на съвременното ни общество така, както ние се интересуваме, обсъдете с нас Вашето предложение за проект. НИЕ с радост ще ви сътрудничим!

ЗА КОНТАКТИ

НАЕМАНЕ

Street Dance School The Center предоставя възможността да наемете хореограф от танцовото училище, който да изработи СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС тематична хореография за Вашето произведение, шоу програма или мероприятие. Освен възможността за изработка на самата хореография, ВИЕ разполагате с опциите избраният от Вас хореограф да я постави както на открит урок, така и на затворени тренировки с група хора избрана от Вас, а също така и да я изпълни на сцена. Освен хореограф от The Center вие разполагате с възможността да наемете и прилежащият на въпросният хореограф напреднал отбор танцьори. Всеки хореограф разполага с напреднал отбор танцьори, които може да мобилизира. Освен хореографи и групи, The Center ви предоставя и възможността да комбинирате лица от каталог на хореографите и каталог на напредналите танцьори по Вашето усмотрение, с цел максимална близост до целите на Вашата инициатива или мероприятие.

Грижата ВАШИЯТ имидж да се утвърди или подобри е НАШ основен приоритет!

WORKSHOPS

Ако сте привърженик на творчеството на конкретен хореограф на The Center, съществува възможността да наемете своя любимец и той да преподаде на Вас и Вашите приятели или колеги предварително изработена хореография, независимо в коя точка на България се намирате! Освен възможността за така наречения Workshop на въпросния хореограф танцовото ни училище дава и възможността за частни уроци при избран от Вас хореограф!

Всичко за ВАШИЯ МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ – НИЕ от Street Dance School The Center сме изцяло отдадени на своята работа! Вършим я с огромно удоволствие и сме отворени към всякакви начинания, свързани с танцовото ни изкуство.

Вашето удоволствие е нашата най-голяма награда и признание!

Виж повече

ВИДЕО ПРОДУКЦИИ

От генерирането на идеята, през създаването на концепцията, подготовката на реквизити, грима, прическата и стайлинга, заснемането и монтажа, до финалната цветова обработка и предоставянето на готовия, завършен продукт – ние можем да превърнем във видео проект всяко Ваше вдъхновение, което решите да ни доверите.  

Виж повече