Национален телефон 0700 300 57
БЪДЕЩЕ - София

БЪДЕЩЕ - София

16 май 2023 SOF 19 : 00 Facebook event

Най – голямото танцово училище в страната ни – The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов спектакъл!
Базиран на нашите истински потребности, такива, каквито са, с днешна дата! Представляващ изложение на нашата си, собствена обединена различност, съответстваща на точно този момент във времето и пространството. И на следващия. Тук и сега, днес. А също така, утре.
Неговото име е „БЪДЕЩЕ“!
„БЪДЕЩЕ“, защото това е събирателната дума, с която определяме многообразието на вдъхновения, идеи, посоки и домогвания, които представляваме самите ние и нашето изкуство, както към настоящия, така и към предстоящия момент.
„БЪДЕЩЕ“, защото след като танцовото ни училище отбеляза своята 20та годишнина миналият сезон, това е посоката, в която се взираме всички ние, които стоим зад името The Center.
„БЪДЕЩЕ“, защото идваме със цялото танцово познание на вчерашния ден... стоим здраво стъпили в актуалността на днешния ден... и носим в сърцата си своята визия за утрешния ден. С мечтите си за него. Със стремежите си. С модерностите. С непреходностите. С интегрираните в свръхбързата ни съвременност безвременни ценности и морал, които отстояваме.
И най – важното:
„БЪДЕЩЕ “, защото всяки отделен момент от това, което предстои, това е всеки един от Вас! С всяка негова мисъл. Всяко негово движение. Всяка негова мечта. Всяко негово усилие. Всяка негова тревога. ВСЯКО НЕГОВО ВСИЧКО! И наша мисия и най – голямо удоволствие е, всяко наше парченце бъдеще – всеки един от Вас, постоянно да търси НОВА възможност да бъде винаги най – адекватната за съответното време и пространство версия на себе си!
Във всяка една зала.
Всеки един ученик.
Абсолютно Всеки!
Абсолютно винаги!
Сега...
... и за в бъдеще!
...
На танцов спектакъл на The Center, танцьорите от всички градове на училището представят най-атрактивните си и любими танци от изминалата година. Представят труда и усилията си през цялата година. Представят вдъхновенията и достиженията си.
Представят това, над което са се трудили в залите си. Представят развитието си като хора и танцьори. Представят... своите лични, адекватни на света, в коjто са живели, достижения през годината!
На всеки спектакъл на The Center, танцуват всички! От най-малките ни възпитаници, които броят годинките си на едната си ръчичка, до най-големите ни ученици. Танцуват всички напреднали, но и всички начинаещи, които току що са се докоснали до магията, наречена танци.
...
Самият „БЪДЕЩЕ“, ще претендира за няколко неща:
Ще претендира за това да Ви покаже сърцата на млади, вдъхновени хора, събрани от всички краища на България.
Ще претендира да Ви покаже пътя им и това къде се намират те по него в точно този момент.
Ще претендира да Ви покаже любовта и загрижеността, която хореографите ни изпитват към своите ученици и тяхното щастие.
ЩЕ ПРЕТЕНДИРА ДА ВИ ПОКАЖЕ КАК МОЖЕ ДА БЛЕСТИ И СИЯЕ ВАШЕТО ДЕТЕ!
Докоснете се до това.
То ще Ви обогати.
Обещаваме Ви това!
Мястото е град София!
Точната локация: Младежки театър "Николай Бинев" (бул. „Княз
Алекснадър Дондуков“ № 8-10)
Точната дата: 16-ти май, вторник
Точният час: 19.00 ч.
Билети можете да намерите:
- На касата на Младежки театър "Николай Бинев" (бул. „Княз
Алекснадър Дондуков“ № 8-10)
- В танцовата ни зала RiO Dance Home (ул.. Георг Вашингтон № 20)
- В танцовата ни зала Тhe Center DownTown (ул. Г. С. Раковски № 78)
Билетите са ограничени!!!
За повече информация: www.thecenterbg.com
ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!