Национален телефон 0700 300 57
СЕЗОН ПРОЛЕТ 2021

СЕЗОН ПРОЛЕТ 2021

29 яну 2021

Този момент дойде!
Време е да Ти кажем най-мечтаното!
Най-нетърпеливо очакваното!
Най-вълнуващото!
Най-каращото ни да не си намираме място от радост и вдъхновение!
Най-заветното!
Най – най – най – най –най!
НАЙ!
ЧАКАМЕ ТЕ В ЗАЛАТА!

Варна!
София!
Пловдив!
Велико Търново!
Русе!


Всеки град, всяка зала, всеки хореограф и всяка отделна възрастова група ще отвори по свой собствен, индивидуален график, който можете да намерите:
В профилите на всеки отделен хореограф, или на лично съобщение до същия
В нашият сайт: www.thecenterbg.com
На националния ни телефон: 0700 300 57
Това, което няма да е индивидуално, а напротив – ще бъде общовалидно за всички наши танцови зали, е стриктното спазване на всички съществуващи законово регламентирани правила и предписания за провеждане на нашата любима дейност.
Хубавата новина идва съвсем навреме!
Предвидената програма на The Center Digital е към своя край.
Янури е към своя край.
Първия учебен срок е към своя край.
Вторият учебен срок ЗАПОЧВА!!!
А с него започва и вторият танцов полусезон на THE CENTER!!!
Ако ТИ си от СОФИЯ... или ВАРНА... или ПЛОВДИВ... или РУСЕ... или ВЕЛИКО ТЪРНОВО... и искаш тая година да направиш нещо ново и интересно за себе си, отбий се в някоя от танцовите ни зали!
В която и да е от тях, ние ще дадем на ТЕБ следните няколко неща:
На първо място, ще дадем всичко от нас, за да те научим да се движиш и изглеждаш по – добре. Ще те научим да танцуваш!
На второ място, ще те срещнем с много нови и интересни хора от твоя град, които може би още не познаваш, с които имаш сходни интереси и си на сходна възраст... и които биха могли да ти останат приятели за цял живот!
На трето място, ще заведем теб, хората от залата ти и всички други хора от всички други танцови зали от всички други градове на годишния ни танцов спектакъл, който тази година ще се случи не в един.. не в два... а в цели ТРИ наши града. Там със сигурност ще танцуваш, защото той е посветен изцяло на всички ученици като теб и на тяхната сценична изява.
На четвърто място, ще те поканим на нашите зимен и летен тренировъчен лагер, където ще срещнеш около 200 човека от цялата страна. Отново около твоите години и със сигурност , с твоите интереси. Освен това ще имаш възможността да работиш с всички танцови хореографи на училището ни, изцяло потопен в една среда, която да те върне още по – зареден и мотивиран, събрал куп скъпи спомени и нови приятелства обратно в твоя град!
На пето място, искаме да те уверим: Ще танцуваш доста! През цялата година! И няма да е само на събитията, които изрично стъпват на сцена, нито само в танцовата ти зала! Ако си редовен и сериозен, най - вероятно ще попаднеш в многото танцови видеа на хореографа, който си избереш, където ще потанцуваш с него и групата ти. А ако освен че си редовен и сериозен, започнеш да задобряваш... напълно възможно е и да станеш част от другата сцена, на която редовно се подвизаваме – тази на телевизионните формати и тази на едни от най – големите музикални поп и хип хоп звезди в България. Няма да изброяваме нито заглавия на формати, нито имена на артисти. Излишно е. Съвсем скоро можеш да разбереш и сам.
Ако изброеното до тук ти е малко, хубаво е да ти кажем, че това са само опорните точки на нашият танцов сезон 2021. Какви още изненади сме ти приготвили... предстои да разбереш в процеса на работа. И знаеш ли какво....една част от тях зависят изцяло от теб!
Заповядай и се увери сам във всичко написано!
Ние те очакваме!
Целият ни екип!
Заедно!
И всеки хореограф поотделно!
Всеки, с неговите специфични заложби, артистична душа, разбирания, маниери... всеки със собствената си танцова магия!
Всеки със собственото си приятелство!
ТАНЦОВ СЕЗОН 2021 НА THE CENTER, ОТКРИТ!!!
СТАРТ!!!