Национален телефон 0700 300 57
GOOSH в “Залата на славата”

GOOSH в “Залата на славата”

01 ное 2023

На петото издание на едно от най-големите годишни събития в сферата на модерните танци - Карнавалът на Хореографите, се проведе първата по рода си церемония по връчване на специална награда за цялостен принос в танцовата култура в България.

Церемонията беше грижливо пазена в тайна и абсолютна изненада, както за зрителите, така и за всички 22 отбора и над 170 участника в събитието.

С престижната първа статуетка за цялостен принос към танцовата култура, както и с правото да се нарече първият хореограф в “Залата на славата” на “Карнавалът на хореографите”, беше отличен създателят на танцовото ни училище Георги Енчев - Goosh.

Поканен да връчи наградата, беше мениджърът на The Center и близък приятел на Goosh, Ивайло Иванов.

Ние от The Center, честитим наградата на нашия ментор и му пожелаваме още дълги години смело да крачи напред, да проправя пътя ни и да ни чака на места, на които още никой друг в държавата ни не е стъпвал - така както го направи снощи… и така както го прави вече 21 години, откакто танцовото ни училище съществува.

Специални благодарности за показаното уважение от страна на екипа на организаторите на Карнавалът, в частност и на неговия домакин и своеобразен идеолог- Денис Илиев.

С уважение,
The Center