Национален телефон 0700 300 57
Killer of Classes March 2023

Killer of Classes March 2023

11 мар 2023 VN 18 : 00 Facebook event

Ако танцуваш в някоя от групите в The Center World, то просто Ела, за да участваш в това различно състезание.
Всеки хореограф ще представи една от последните хореографии, която е правил, с хората, които са я научили. Журито, състоящо се от въпросните учители, ще избере по двама души от всяка група, които според тях са се справили най - добре. След това всички отличени ще научат една хореография Веднага и Директно на сцената, пред съдиите и публиката. Всички гости ще имат възможност да видят как се преподава, как се учи, как се справят нашите ученици. След това започва същинската битка - всички Избрани се представят с току - що научената хореография, като след всеки кръг отпадат по двама души ... и накрая остава един, който е Killer of Classes, успял да победи всички останали.
Вече за ВТОРИ ПЪТ ще имаме и категория BEST CREW PERFORMANCE! Ако ти е готино да танцуваш с най - близките ти приятели, просто се съберете, направете свой танц и участвайте в новата ни категория! Изберете любимата си музика, любимите движения, обединете се около идеите, които ви кефят най - много, погрижете се за цялостна визия и това какво присъствие търсите ... и Танцувайте за жури и публика! Изненадайте ни
Каним всички, на които им се гледа, на които им е любопитно, които харесват танците и средата ни. А всички танцуващи - Танцувайте и на това събитие, ще ни е Готино!!! Наше си е, нека си споделим още вълнуващи емоции Заедно.

Специални участници в събитието нашите малки и големи брейкденс танцьори от VarnaFlow


11/03/2023
18:00
The Center World
Вход (за външни лица) - 5лв.*Заплаща се в деня на събитието.