Национален телефон 0700 300 57
KILLER OF CLASSES NOVEMBER 2023

KILLER OF CLASSES NOVEMBER 2023

18 ное 2023 VN 18 : 00 Facebook event

KILLER OF CLASSES отново!
Ако танцуваш в някоя от нашите групи, то просто Ела, за да участваш в това различно състезание.
Всеки хореограф ще представи една от последните хореографии, която е правил, с хората, които са я научили.
Журито, състоящо се от въпросните учители, ще избере по двама души от всяка група, които според тях са се справили най - добре. След това всички отличени ще научат една хореография Веднага и Директно на сцената, пред съдиите и публиката. Всички гости ще имат възможност да видят как се преподава, как се учи, как се справят нашите ученици.
След това започва същинската битка - всички Избрани се представят с току - що научената хореография, като след всеки кръг отпадат по двама души ... и накрая остава един, който е Killer of Classes, успял да победи всички останали.
Вече за ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ще имаме и категория BEST CREW PERFORMANCE! Като победителят освен че получава купа, а ще има и привилегията да качи танца си на идния Коледен спектакъл в залата!
Ако ти е готино да танцуваш с най - близките ти приятели, просто се съберете, направете свой танц и участвайте и в тази категория! Изберете любимата си музика, любимите движения, обединете се около идеите, които ви кефят най - много, погрижете се за цялостна визия и това какво присъствие търсите ... и Танцувайте за жури и публика! Изненадайте ни
Каним всички, на които им се гледа, на които им е любопитно, които харесват танците и средата ни. А всички танцуващи - Танцувайте и на това събитие, ще ни е Готино!!! Наше си е, нека си споделим още вълнуващи емоции Заедно.
18/11/2023
18:00
The Center World
Вход (за външни лица) - 7лв.*Заплаща се в деня на събитието.

С подкрепата на Национален фонд "Култура" по "Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации" и фонд "Култура" към Община Варна.