Национален телефон 0700 300 57
Лагерите на The Center

Лагерите на The Center

25 сеп 2018

Ще ви разкажем мъничко за една танцьорска Мечта

За желанието на танцьорите да танцуват по цял ден. Да научават по 5 хореографии дневно. Да нямат време за нищо друго освен за танци. Да носят само дрехите си за тренировка, защото всичко, което правят, е да Танцуват. Да преминават през класовете и емоциите заедно, 150 човека едновременно, в една зала. Да живеят заедно. Да се хранят заедно. След това да се прибират в стаите си изморени, но преливащи от желание да си говорят с другите танцьори, споделящи същата тази страст.

...Ще ви разкажем за Лагерите на THE CENTER

Лагерът, това е магическо място.
Място, на което времето не съществува, а локацията почти няма значение.. Важна е само Енергията. Енергията, която започва да се засилва още в момента, в който танцьорите запишат името си в списъка..и ескалира до самия край на Лагера, на който са оставили всичко от себе си и в замяна са взели всичко от останалите 150 човека и най-вече от Хореографите, раздали опита, характера, както и личните си чувства и емоции в рамките на няколко класа.

Това е незабравимо преживяване, което променя и изгражда децата. Това е състезание със самите тях. Със страховете им.. с бариерите, които си поставят.. със собствената им сила и мотивация.
И повярвайте ни, в края на тези 6 дни, те винаги Побеждават
Връщат се по-силни, по-можещи, по-знаещи и по-вярващи в себе си.
Връщат се по-големи и по-значими.

Тази година THE CENTER огранизира 3 такива танцови лагера

The Center Winter Dance Camp 2k18
OMG International Dance Camp 2k18
The Center Summer Dance Camp 2k18

И трите бяха Препълнени с всичко, това, за което се опитахме да ви разкажем по-нагоре. И трите ще останат в сърцата на танцьорите ни Завинаги.
Съветът ни е, да не пропускате такива възможности, защото именно те са това, което ви премества поне с няколко стълбички нагоре в танцовия ви Свят

А ние, ние винаги ще сме там, до вас.
Ще си записваме всичко, което ни е направило впечатление и ще правим следващия такъв Лагер, още по-близък до вашата Мечта!

С обич, екипът на The Center