Национален телефон 0700 300 57
Начинаеща група по Хип-Хоп танци за Момчета

Начинаеща група по Хип-Хоп танци за Момчета

26 сеп 2020 SOF 13 : 30 Facebook event

Адрес: бул. „Мария Луиза“ № 47 - зала 3

График: Събота и Неделя от 13:30 ч.

За записване: 0894847158 - БРОЙКИТЕ СА ОГРАНИЧЕНИ

www.instagram.com/viktor_angelov_a

www.facebook.com/viktor.angelov.1744

За тези които сега включват телевизорите си и никога не са срещали Виктор и неговия суров, самороден талант, ето няколко интересни факта:

Човекът Виктор...
...е откровен привърженик на приключенията, предизвикателствата и силната емоционалност. Всячески влага своите усилия за да превръща всяко парченце от своето изкуство в запомнящо се преживяване. Негова цел е, чрез музиката и танца, да се достигат непознати дестинации – „Почти като Питър Пан в „Ничия земя“, както самият Виктор добавя.

Ученикът Виктор...
...е посетил множество международни танцови лагери, учил се е и е танцувал с редица известни преподаватели. Изграждал е и е надграждал себе си както движенчески, така и ментално. И то многократно, с всяко следващо предизвикателство и всяко следващо вдъхновение.

Хореографът Виктор...
...твори от 8 години, като неговата танцова кариера започва от The Center, но през годините е давал възможност и на хора извън България да се докоснат до изкуството и разбиранията му. Преподавал е три пъти на танцови лагери в Италия, като отделно от това е имал и собствено танцово турне в държавата.

Професионалистът Виктор...
...има зад гърба си редица танцови видеа, участия, реклами, спектакли, телевизионни предавания и др. Танцувал и хореографирал на доста събития, за повечето български изпълнители, през 11-годишната си танцова кариера.

Преподавателят Виктор...
...е готов. И Ви очаква.