Национален телефон 0700 300 57
Нов Танцов Сезон 2021/2022

Нов Танцов Сезон 2021/2022

11 сеп 2021

Новата учебна година почти ЗАПОЧНА!!!
А с нея започва и новият танцов сезон на THE CENTER!!!
Ако ТИ си от СОФИЯ... или ВАРНА... или ПЛОВДИВ... или РУСЕ... или ВЕЛИКО ТЪРНОВО... и искаш тази година да направиш нещо ново и интересно за себе си, отбий се в някоя от танцовите ни зали!

В която и да е от тях, ние ще дадем на ТЕБ следните няколко неща:

  1. На първо място, ще дадем всичко от нас, за да те научим да се движиш и изглеждаш по – добре. Ще те научим да танцуваш!
  2. На второ място, ще те срещнем с много нови и интересни хора от твоя град, които може би още не познаваш, с които имаш сходни интереси и си на сходна възраст... и които биха могли да ти останат приятели за цял живот!
  3. На трето място, ще те забъркаме в създаването на нов танцов Коледен спектакъл, на който можеш както да бъдеш само зрител, така и да участваш и да допринесем за коледното ти настроение, дух и заряд, с който да влезнеш в зимната си ваканция и да си изкараш едни наистина топли, романтични и много красиви празници.
  4. А след това, като така или иначе заговорихме за ваканции, ще те поканим на нашия зимен танцов тренировъчен лагер, където ще срещнеш около 200 човека от цялата страна. Отново около твоите години и със сигурност , с твоите интереси. Освен това ще имаш възможността да работиш с всички танцови хореографи на училището ни, изцяло потопен в една среда, която да те върне още по – зареден и мотивиран за втория учебен срок ( да, танцовия ни лагер ще бъде в междусрочната ти ваканция ) Да не забравяме и че ще можеш да си донесеш куп скъпи спомени и нови приятелства обратно в твоя град!
  5. И докато още сме на темата лагери, спомени и нови приятелства, тук е момента да насочим прожекторите към една новост в годишния танцов календар на училището, а именно: на няколко места през цялата година сме заложили нови, специални двудневни танцови уикенди, които сме се постарали да бъдат перфектен микс от танцови класове, забавни игри, прекрасна атмосфера, вкусна храна и много усмихнати приятели. А да! И ще представляват екскурзии!
  6. Малко по – късно през годината, ще заведем теб, хората от залата ти и всички други хора от всички други танцови зали от всички други градове на годишния ни танцов спектакъл, който тази година ще отбележи 20 годишнината на танцовото ни училище и се каним да бъде най-грандиозното събитие, което до момента сме създавали!
    Всъщност ще танцуваш доста! През цялата година! И няма да е само на събитията, които изрично стъпват на сцена... нито само в танцовата ти зала!
  7. Ако си редовен и сериозен, най - вероятно ще попаднеш в многото танцови видеа на хореографа, който си избереш, където ще потанцуваш с него и групата ти. А ако освен че си редовен и сериозен, започнеш да задобряваш... напълно възможно е и да станеш част от другата сцена, на която редовно се подвизаваме – тази на телевизионните формати и тази на едни от най – големите музикални поп и хип хоп звезди в България. Няма да изброяваме нито заглавия на формати, нито имена на артисти. Излишно е. Съвсем скоро можеш да разбереш и сам.
  8. Ако изброеното до тук ти е малко, хубаво е да ти кажем, че това са само опорните точки на нашият танцов сезон 2021 – 2022. Какви още изненади сме ти приготвили... предстои да разбереш в процеса на работа. И знаеш ли какво....една част от тях зависят изцяло от теб!

Заповядай и се увери сам! Във всичко написано!
Ние те очакваме!
Целият ни екип!
Заедно!
И всеки хореограф поотделно!
Всеки, с неговите специфични заложби, артистична душа, разбирания, маниери.
Всеки със собствената си танцова магия!
Всеки със собственото си приятелство!


ТАНЦОВ СЕЗОН 2021 - 2022 НА THE CENTER, ОТКРИТ!!!
СТАРТ НА ПЪРВИ ПОЛУСЕЗОН: ЕСЕН-ЗИМА 2021!!!