Национален телефон 0700 300 57
Начало на Танцовата 2022

Начало на Танцовата 2022

08 фев 2022 12 : 00 Facebook event

Новият учебен срок ЗАПОЧНА!!!
А с него започва и новият танцов сезон на THE CENTER!!!
Ако ТИ си от СОФИЯ... или ВАРНА... или ПЛОВДИВ... или РУСЕ... или ВЕЛИКО ТЪРНОВО... и искаш тази година да направиш нещо ново и интересно за себе си, отбий се в някоя от танцовите ни зали!
В която и да е от тях, ние ще дадем на ТЕБ следните няколко неща:
1. На първо място, ще дадем всичко от нас, за да те научим да се движиш и изглеждаш по – добре. Ще те научим да танцуваш!
2. На второ място, ще те срещнем с много нови и интересни хора от твоя град, които може би още не познаваш, с които имаш сходни интереси и си на сходна възраст... и които биха могли да ти останат приятели за цял живот!
3. На трето място, ще заведем теб, хората от залата ти и всички други хора от всички други танцови зали от всички други градове на годишния ни танцов спектакъл, който тази година ще се случи не в един.. не в два...а в цели ТРИ наши града. Там със сигурнрнност ще танцуваш много, защото той е посветен изцяло на всички ученици като теб и на тяхната сценична изява.
4. Малко по – късно през годината, ще те поканим на нашия летен танцов тренировъчен лагер, където ще срещнеш около 200 човека от цялата страна. Отново около твоите години и със сигурност , с твоите интереси. Освен това ще имаш възможността да работиш с всички танцови хореографи на училището ни, изцяло потопен в една среда, която да те върне още по – зареден и мотивиран за новата учебна година (да, танцовия ни лагер ще се проведе дни преди започването на новата ти учебна година) Да не забравяме и че ще можеш да си донесеш куп скъпи спомени и нови приятелства обратно в твоя град!


5. В началото на есента, на теб ще ти се случи нашият юбилеен танцов спектакъл, на който танцовото ни училище ще отбележи своята 20та годишнина, като се каним той да бъде най-грандиозното събитие, което до момента сме създавали!
Всъщност ще танцуваш доста! През цялата година! И няма да е само на събитията, които изрично стъпват на сцена... нито само в танцовата ти зала!
6. Ако си редовен и сериозен, най - вероятно ще попаднеш в многото танцови видеа на хореографа, който си избереш, където ще потанцуваш с него и групата ти. А ако освен че си редовен и сериозен, започнеш да задобряваш... напълно възможно е и да станеш част от другата сцена, на която редовно се подвизаваме – тази на телевизионните формати и тази на едни от най – големите музикални поп и хип хоп звезди в България. Няма да изброяваме нито заглавия на формати, нито имена на артисти. Излишно е. Съвсем скоро можеш да разбереш и сам.
7. Ако изброеното до тук ти е малко, хубаво е да ти кажем, че това са само опорните точки на нашият танцов сезон пролет - лято 2022. Какви още изненади сме ти приготвили... предстои да разбереш в процеса на работа. И знаеш ли какво....една част от тях зависят изцяло от теб!
Заповядай и се увери сам! Във всичко написано!
Ние те очакваме!
Целият ни екип!
Заедно!
И всеки хореограф поотделно!
Всеки, с неговите специфични заложби, артистична душа, разбирания, маниери.
Всеки със собствената си танцова магия!
Всеки със собственото си приятелство!
ТАНЦОВ СЕЗОН 2022 НА THE CENTER, ОТКРИТ!!!
СТАРТ НА ПОЛУСЕЗОН: ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2022!!!
Национален номер: 0700 300 57
www.thecenterbg.com