Национален телефон 0700 300 57
Новата учебна година започна!

Новата учебна година започна!

19 сеп 2018

Ако ТИ си от СОФИЯ, ВАРНА, ПЛОВДИВ, РУСЕ или ВЕЛИКО ТЪРНОВО... и искаш да направиш нещо ново и интересно за себе си, отбий се в някоя от танцовите ни зали!  

В която и да е от тях, ние ще дадем на ТЕБ следните няколко неща: 

На първо място, ще дадем всичко от нас, за да те научим да се движиш и изглеждаш по-добре. Ще те научим да танцуваш! 

На второ място, ще те срещнем с много интересни хора от твоя град,  с които имаш сходни интереси и които биха могли да ти останат приятели за цял живот! 

На трето място, ще те забъркаме в създаването на нов танцов Коледен спектакъл, на който можеш както да бъдеш само зрител, така и да участваш !

А след това, като така или иначе заговорихме за ваканции, ще те поканим на нашия зимен танцов тренировъчен лагер, където ще срещнеш около 200 човека от цялата страна. Ще имаш възможността да работиш с всички танцови хореографи на училището ни, изцяло потопен в една среда, която да те върне още по-зареден и мотивиран за втория учебен срок ( да, танцовия ни лагер ще бъде в междусрочната ти ваканция.

Малко по-късно през годината, ще заведем теб и всички други хора от всички наши зали на годишния ни танцов спектакъл, който тази година ще се случи в ЧЕТИРИ наши града. Ето там вече сигурно ще танцуваш, защото той е посветен изцяло на ученици като теб и на тяхната сценична изява. 

Всъщност ще танцуваш доста! През цялата година! Ако си редовен и сериозен, най-вероятно ще попаднеш в многото танцови видеа на хореографа си. А ако започнеш да задобряваш... напълно възможно е и да станеш част от другата сцена, на която редовно се подвизаваме – тази на телевизионните формати и на едни от най-големите музикални поп и хип-хоп звезди в България.

Ако изброеното до тук ти е малко, хубаво е да ти кажем, че това са само опорните точки на нашия танцов сезон 2018 – 2019. Какви още изненади сме ти приготвили, предстои да разбереш. 

Заповядай и се увери сам!
Ние те очакваме! 
Целият ни екип! 
Заедно! 
И всеки хореограф поотделно! 
Всеки, с неговите специфични заложби, артистична душа, разбирания, маниери... всеки със собствената си танцова магия! 
Всеки със собственото си приятелство! 

ТАНЦОВ СЕЗОН 2018 – 2019 НА THE CENTER, ОТКРИТ!!!
СТАРТ НА ПЪРВИЯ ПОЛУСЕЗОН!!!