Национален телефон 0700 300 57
Сезон пролет-лято 2020

Сезон пролет-лято 2020

04 мар 2020

Вторият учебен срок ЗАПОЧВА!!! :)

А с него започва и вторият танцов полусезон на THE CENTER!!! :)

Ако ТИ си от СОФИЯ... или ВАРНА... или ПЛОВДИВ... или РУСЕ... или ВЕЛИКО ТЪРНОВО... и искаш тая година да направиш нещо ново и интересно за себе си, отбий се в някоя от танцовите ни зали! ;-)

В която и да е от тях, ние ще дадем на ТЕБ следните няколко неща:

На първо място, ще дадем всичко от нас, за да те научим да се движиш и изглеждаш по – добре. Ще те научим да танцуваш!

На второ място, ще те срещнем с много нови и интересни хора от твоя град, които може би още не познаваш, с които имаш сходни интереси и си на сходна възраст... и които биха могли да ти останат приятели за цял живот!

На трето място, ще заведем теб, хората от залата ти и всички други хора от всички други танцови зали от всички други градове на годишния ни танцов спектакъл, който тази година ще се случи не в един.. не в два... а в цели ТРИ наши града. Там със сигурност ще танцуваш, защото той е посветен изцяло на всички ученици като теб и на тяхната сценична изява.

На четвърто място, ще те поканим на нашия летен танцов тренировъчен лагер, където ще срещнеш около 200 човека от цялата страна. Отново около твоите години и със сигурност , с твоите интереси. Освен това ще имаш възможността да работиш с всички танцови хореографи на училището ни, изцяло потопен в една среда, която да те върне още по – зареден и мотивиран за новата учебна година (танцовия ни лагер ще се проведе в периода 1ви – 6ти Септември ;-) ) Да не забравяме и че ще можеш да си донесеш куп скъпи спомени и нови приятелства обратно в твоя град!

На пето място, искаме да те уверим: Ще танцуваш доста! :) През цялата година! :) И няма да е само на събитията, които изрично стъпват на сцена, нито само в танцовата ти зала! :) Ако си редовен и сериозен, най - вероятно ще попаднеш в многото танцови видеа на хореографа, който си избереш, където ще потанцуваш с него и групата ти. А ако освен че си редовен и сериозен, започнеш да задобряваш... напълно възможно е и да станеш част от другата сцена, на която редовно се подвизаваме – тази на телевизионните формати и тази на едни от най – големите музикални поп и хип хоп звезди в България. Няма да изброяваме нито заглавия на формати, нито имена на артисти. Излишно е. Съвсем скоро можеш да разбереш и сам ;-)

Ако изброеното до тук ти е малко, хубаво е да ти кажем, че това са само опорните точки на нашият танцов сезон 2020. Какви още изненади сме ти приготвили... предстои да разбереш в процеса на работа. И знаеш ли какво....една част от тях зависят изцяло от теб! ;-)

Заповядай и се увери сам! Във всичко написано!

Ние те очакваме!
Целият ни екип!
Заедно!
И всеки хореограф поотделно!
Всеки, с неговите специфични заложби, артистична душа, разбирания, маниери... всеки със собствената си танцова магия!
Всеки със собственото си приятелство!

ТАНЦОВ СЕЗОН 2020 НА THE CENTER, ОТКРИТ!!!

СТАРТ НА ВТОРИЯ ПОЛУСЕЗОН!!!

WWW.THECENTERBG.COM