Национален телефон 0700 300 57
SKILLS'n'DRILLS - Training Dance Camp 2020

SKILLS'n'DRILLS - Training Dance Camp 2020

01 сеп 2020 09 : 00 Facebook event

Време е да обявим едно от най – обичаните събития от годишния календар на The Center!
И е време то, както и всичко останало около нас, да бъде обновено.

Изцяло!

Наше огромно удоволствие е да кажем:

The Center представя:
SKILLS ‘n’ DRILLS
TRAINING DANCE CAMP 2020

Skills. Или казано на български език, умения.

Умения, като възможност за успех в определени задачи или начинания. Умения, които всъщност зависят от способността, от съзряването и разбира се, от упражняването!

Drills. Или казано на български език, тренировки. Или физически упражнения.

Физически упражнения, като дейност дейност за подобряване и поддържане на физическата форма, както и за цялостното здраве и благополучие.

Като спомагателни средства за укрепване на мускулите и сърдечносъдовата система, усъвършенстване на атлетичните умения, загуба на тегло или поддържане на форма за удоволствие.

Като стимулиращи имунната система и помагащи за предотвратяването на различни сърдечно-съдови заболявания, диабет и затлъстяване.

Като подобряващи психичното здраве, помагащи за предотвратяването на депресията и допринасящи за развитието и поддържането на високо самочувствие.

И разбира се, УПРАЖНЕНИЯТА, като средство за подобряване на Вашите ТАНЦОВИ УМЕНИЯ!

SKILLS ‘n’ DRILLS.

Това, което заглавието казва, е точно това, което се каним да Ви дадем – цялостна, целенасочена грижа за изграждането, укрепването и развитието на Вашите танцови умения!

А всички допълнителни ползи, които ще придобиете междувременно?

Те ще останат неусетно получения бонус, който само дни след лагера, ще си отнесете с Вас на училище – заедно с прочистените, ведри мисли, дробовете, пълни със свеж въздух и позитивна енергия и усмивките на лицата и в сърцата Ви.

Сигурно в момента си задавате въпроса: а всъщност танцови класове ще има ли?
И отговорът на този въпрос, скъпи приятели е...

Да.
Всички класове ще бъдат танцови.
...

Но!

1️⃣ На първо място, не на всички танцови класове ще бъдат преподавани хореографии! Напротив, ще бъде ПЪЛНО СЪС СТИЛОВИ КЛАСОВЕ!

2️⃣ На второ, място, програмата на лагера няма да се изчерпи с преподаването на танцови класове! Напротив, ще бъде ПЪЛНО С ПОЛЕЗНИ ЛЕКЦИИ И СЕМИНАРИ, изцяло предназначени да разширят кръгозора Ви по отношение на грижата, която полагате за себе си, както и знанията Ви като цяло!

3️⃣ На трето място, класовете и лекциите съвсем няма да бъдат единствените „инструменти“, на които ще разчитаме, за да постигнем целите на този тренировъчен танцов лагер! Напротив, ще бъде ПЪЛНО С ДОПЪЛНИТЕЛНИ КОНДИЦИОННИ ТРЕНИРОВКИ, като ще имате отделни тренировъчни модули за сила, гъвкавост, бързина, издръжливост и кондиция. Повтаряме: ОТДЕЛНИ!

4️⃣ На четвърто място, макар и да сме провидели програмата на тренировъчния танцов лагер по минути, това съвсем не означава, че от както се събудите, до момента, в който си легнете, ще Ви водим за ръчичка през целия процес. Напротив, Вие ще имате ежедневен, нов персонален CHALLANGЕ, който ще зависи изцяло от Вашата мотивация и желание да вземете MAX-a от този лагер!

5️⃣ На последно място, осъзнаването, че това са страшно много задачи, с които ще Ви натоварим, не ни спира да отделим една важна част от деня в преследване на заветната цел, да Ви дадем най – доброто от себе си. Напротив, мотивира ни да отделим времето да се впуснем в нещо, което отдавна не сме Ви давали, и за което само танцьорите с много опит в The Center се сещат и понякога споменават, с усмихната, замечтана въздишка. Това е нашият групов CHALLENGE, или както назад във времето сме го наричали, нашият TEAM BUILDING!

SKILLS ‘n’ DRILLS.

Очаквайте да бъдете предизвикани!
Очаквайте да Ви тласнем до предела на възможностите Ви, след което да Ви тласнем още! Очаквайте да се върнете в градовете си по-знаещи!
Очаквайте да се върнете по- можещи!

Това е, което можете да очаквате от нашият летен тренировъчен танцов лагер!
Да, летен.
За първи път използвахме думата.
Може би, защото нямахме търпение да Ви разкажем толкова много неща.

Но това е именно този лагер. И той ще се проведе на ново място, което намираме за особено подходящо и красиво по това време на годината!

Ще изпратим лятото в полите на величествената Родопа планина, където се намира нашият еко хотел, уютно сгушен сред вековни иглолистни гори и осеяни с цветя и билки поляни.

На разположение на всички, които желаят да забравят за няколко дни шума и ритъма на големия град, еко хотела предлага възстановителен център със закрит плувен басейн, сауна и парна баня, солариум, фитнес зала, както и множество релаксиращи процедури и програми. За по-активните, базата предлага прекрасни условия за различни видове дейности на открито като собствена ски зона с модерно оборудван гардероб и училище, ловни излети в ловното стопанство към хотела или конна езда в планината.

Вековната борова гора е приютила и атракционен въжен парк, футболно игрище, тенис корт и външна детска площадка за безкрайни игри в дългите летни дни. Базата се е погрижила и за ценителите на добрата храна - в ресторанта и механата ще Ви нагостят с домашни храни от собственото стопанство към хотела.

И знаете ли какво?
Планираме да се възползваме максимално от всички тези удобства!

Остава само да ни се доверите.

1ви – 6ти Септември
Парк Родопи, Еко Хотел Здравец

SKILLS ‘n’ DRILLS
TRAINING DANCE CAMP 2020!

НАШИЯТ ЧИСТО НОВ ЛЕТЕН ТАНЦОВ ТРЕНИРОВЪЧЕН ЛАГЕР!