Национален телефон 0700 300 57
Танцов хип-хоп спектакъл „Елементи“ - гр. Русе

Танцов хип-хоп спектакъл „Елементи“ - гр. Русе

31 мар 2022 19 : 00 Facebook event

Най – голямото танцово хип-хоп училище в страната ни – The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов хип – хоп спектакъл! Базиран на нашите истински потребности, такива, каквито са, с днешна дата! Представляващ изложение на нашата си, собствена обединена различност, съответстваща на точно този момент във времето и пространството. Тук и сега.
Неговото име е „ЕЛЕМЕНТИ“!
„ЕЛЕМЕНТИ“, защото това е събирателната дума, с която определяме многообразието на вдъхновения, идеи, посоки и домогвания, които представляваме самите ние и нашето изкуство към настоящия момент. Към всеки настоящ момент.
„ЕЛЕМЕНТИ“, защото за нас, това са градивните частици на пълното съответствие. С днешния ден. С вчерашния ден. С утрешния ден. С нуждите ни в тях. С модерностите. С непреходностите. С безвременните ценности и морал, интегрирани в днешната ни свръхбърза съвременност.
„ЕЛЕМЕНТИ“, защото именно от тях е съставен големият юбилеен спектакъл, по случай 20 годишнината на танцовото ни училище, който ще се случи през есента на 2022 г. Този, който имаме амбицията да превърнем в най-голямто зрелище, което сме сътворявали, за цалата ни история.
„ЕЛЕМЕНТИ“, защото именно от тях е съставено както човешкото тяло, така и танцовото тяло на The Center.
И най – важното:
„ЕЛЕМЕНТИ“, защото всяки отделен елемент, това е всеки един от Вас! С всяка негова мисъл. Всяко негово движение. Всяка негова мечта. Всяко негово усилие. Всяка негова тревога. ВСЯКО НЕГОВО ВСИЧКО! И наша мисия и най – голямо удоволствие е, всеки наш елемент – всеки един от Вас, постоянно да търси НОВА възможност да бъде винаги най – адекватната за съответното време и пространство версия на себе си!
Във всяка една зала.
Всеки един ученик.
Абсолютно Всеки!
...
На танцов спектакъл на The Center, танцьорите от всички градове на училището представят най-атрактивните си и любими танци от изминалата година. Представят труда и усилията си през цялата година. Представят вдъхновенията и достиженията си. Представят това, над което са се трудили в залите си. Представят развитието си като хора и танцьори. Представят... своите лични, адекватни на света, в които са живели, достижения през годината!
На всеки спектакъл на The Center, танцуват всички! От най-малките ни възпитаници, които броят годинките си на едната си ръчичка, до най-големите ни ученици. Танцуват всички напреднали, но и всички начинаещи, които току що са се докоснали до магията, наречена хип-хоп танци.
...
Самият „ЕЛЕМЕНТИ“, ще претендира за няколко неща:
Ще претендира за това да Ви покаже сърцата на млади, вдъхновени хора, събрани от всички краища на България.
Ще претендира да Ви покаже пътя им и това къде се намират те по него в точно този момент.
Ще претендира да Ви покаже любовта и загрижеността, която хореографите ни изпитват към своите ученици и тяхното щастие.
ЩЕ ПРЕТЕНДИРА ДА ВИ ПОКАЖЕ КАК МОЖЕ ДА БЛЕСТИ И СИЯЕ ВАШЕТО ДЕТЕ!
Докоснете се до това. То ще Ви обогати. Обещаваме Ви това!
Мястото е град Русе!
Точната локация: Доходно здание (пл. „Свобода“ № 4)
Точната дата: 31-ви март, четвъртък
Точният час: 19.00 ч.
Билети можете да намерите:
на касата на драматичен театрър „Сава Огнянов“, след 7ми март;
Билетите са ограничени!!!
За повече информация: www.thecenterbg.com
ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!