Национален телефон 0700 300 57
Танцов хип-хоп спектакъл "TURN UP" - гр. София

Танцов хип-хоп спектакъл "TURN UP" - гр. София

11 май 2019 SOF 19 : 30 Facebook event

TURN UP…или...ЗАВОЙ НАГОРЕ!

Най – голямото танцово хип-хоп училище в страната ни – The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов хип – хоп спектакъл! Базиран на нашите истински потребности, такива, каквито са, с днешна дата! Представляващ пътуване, разделено на отделни, различни една от друга спирки и... завои!

Неговото име е „TURN UP”!

„TURN UP ”, защото след като в началото на втория учебен срок, на зимния ни танцов лагер, около масата, на която седим заедно, с нас седнаха новите ни, млади хореографи... и всички ние, „старите“, почувствахме че екипа ни е порастнал и се е развил в правилната посока. Усетихме че сме направили завой нагоре!

„TURN UP ”, защото така, както всяко едно пътуване започва с първата крачка, и така както често самото то и всичко което ти се случва през него е по – значимо и възнаграждаващо от крайната цел, така, за да израстнеш в своето пътуване, понякога трябва да кривнеш от монотонноста на предвидимото движение по права линия... и просто да завиеш нагоре!

„TURN UP ”, защото за нас, завоят нагоре символизира непрекъснатата, чисто човешка борба за усъвършенстване. А това е нещо, на което всеки ден учим всички Вас, във всяка наша танцова зала.
Всяка една зала.
Всеки един ученик.
Абсолютно всеки!

...

На танцов спектакъл на The Center, танцьорите от всички градове на училището представят най-атрактивните си и любими танци от изминалата година. Представят труда и усилията си през цялата година. Представят вдъхновенията и достиженията си. Представят това, над което са се трудили в залите си. Представят развитието си като хора и танцьори. Представят... своите лични завои нагоре през годината!

На всеки спектакъл на The Center, танцуват всички! От най-малките ни възпитаници, които броят годинките си на едната си ръчичка, до най-големите ни ученици. Танцуват всички напреднали, но и всички начинаещи, които току що са се докоснали до магията, наречена хип-хоп танци.

На ТОЗИ танцов спектакъл на Тhe Center, те ще направят същото... и още нещо! :)

Както по – горе беше отбелязано, „TURN UP ” е танцов хип – хоп спектакъл, представляващ пътуване, разделено на отделни, различни една от друга спирки и завои нагоре! Той ще бъде изпълняван в различни градове, в които има танцови зали на The Center. Един наш град, ще представлява едновременно наша спирка и наш завой нагоре. И както е нормално да бъде, при всеки следващ завой, пред Вас ще се открива нова, различна от предишната гледка и на всеки спектакъл, вие ще виждате ново и различно съдържание, което на практика означава, че ако извървите цялото пътуване с нас, под едно заглавие, вие всъщност ще изгледате няколко съвсем различни едно от друго представления.
...
Самият „TURN UP ”, ще претендира за няколко неща:

Ще претендира за това да Ви покаже сърцата на млади, вдъхновени хора, събрани от всички краища на България.

Ще претендира да Ви покаже пътя им и това къде се намират те по него в точно този момент.

Ще претендира да Ви покаже любовта и загрижеността, която хореографите ни изпитват към своите ученици и тяхното щастие.

ЩЕ ПРЕТЕНДИРА ДА ВИ ПОКАЖЕ КАК МОЖЕ ДА БЛЕСТИ И СИЯЕ ВАШЕТО ДЕТЕ!

Докоснете се до това. То ще Ви обогати. Обещаваме Ви това!

Време е пътешествието да направи своята втора спирка!
Завиваме!

Мястото е град София!

Точната локация: Младежки театър "Николай Бинев" (бул. Княз Александър Дондуков" № 8-10)

Точната дата: 11ти Май, събота
Точният час: 19.30 ч.

Билети можете да намерите на касата на Младежки театър "Николай Бинев", както и в залите, в които хореографите на The Center преподават в гр. София.

Билетите са ограничени!!!