Национален телефон 0700 300 57
Танцов хип-хоп спектакъл „Всевъзможно“ - гр. Варна

Танцов хип-хоп спектакъл „Всевъзможно“ - гр. Варна

27 юни 2020 VN 19 : 30 Facebook event

Най – голямото танцово хип-хоп училище в страната ни – The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов хип – хоп спектакъл! Базиран на нашите истински потребности, такива, каквито са, с днешна дата! Представляващ изложение на нашата си, собствена обединена различност, показваща всякаквите форми на нашите възможности.
Такива, каквито ние сами си определяме. А понякога... и такива, каквито света ни определя, вместо нас.

Неговото име е „ВСЕВЪЗМОЖНО“!

„ВСЕВЪЗМОЖНО“, защото след като в началото на втория учебен срок, на зимния ни танцов лагер, около масата на която седим заедно, обсъдихме нещата, които хореографите ни искат да споделят на този спектакъл, усетихме, че всички се канят да изсипят, нека шеговито се самоцитираме: „Една кошница всевъзможни неща, с които сами ще се чудим какво да правим!“

„ВСЕВЪЗМОЖНО“, защото това е събирателната дума, с която определихме многообразието на вдъхновения, идеи, посоки и домогвания, които представляваме самите ние и нашето изкуство.

„ВСЕВЪЗМОЖНО“, защото ако страничен наблюдател разгледа поотделно работата на всичките ни 15 хореографа, никога не би могъл да каже, че сме от едно и също танцово училище. Дори, когато става въпрос за хореографите в един и същи град, или даже в една и съща зала.

„ВСЕВЪЗМОЖНО“, защото всевъзможностите на всички нас събрани заедно, както и всевъзможностите във всеки един от нас, разгледан поотделно, символизират непрекъснатата, чисто човешка борба за усъвършенстване. А това е нещо, на което всеки ден учим всички наши ученици.

И най – важното:

„ВСЕВЪЗМОЖНО“, защото всяка отделна възможност, това е всеки един от Вас! С всяка негова мисъл. Всяко негово движение. Всяка негова мечта. Всяко негово усилие. Всяка негова тревога. ВСЯКО НЕГОВО ВСИЧКО! И наша мисия и най – голямо удоволствие е, всяка наша възможност – всеки един от Вас, постоянно да търси НОВА възможност да бъде винаги най – добрата възможна версия на себе си!

Във всяка една зала.
ВСЕки един ученик.
Абсолютно ВСЕки!

...

На танцов спектакъл на The Center, танцьорите от всички градове на училището представят най-атрактивните си и любими танци от изминалата година. Представят труда и усилията си през цялата година. Представят вдъхновенията и достиженията си. Представят това, над което са се трудили в залите си. Представят развитието си като хора и танцьори. Представят... своите лични , ВСЕВЪЗМОЖНИ достижения през годината!

На всеки спектакъл на The Center, танцуват всички! От най-малките ни възпитаници, които броят годинките си на едната си ръчичка, до най-големите ни ученици. Танцуват всички напреднали, но и всички начинаещи, които току що са се докоснали до магията, наречена хип-хоп танци.

...

Самият „ВСЕВЪЗМОЖНО“, ще претендира за няколко неща:

Ще претендира за това да Ви покаже сърцата на млади, вдъхновени хора, събрани от всички краища на България.

Ще претендира да Ви покаже пътя им и това къде се намират те по него в точно този момент.

Ще претендира да Ви покаже любовта и загрижеността, която хореографите ни изпитват към своите ученици и тяхното щастие.

ЩЕ ПРЕТЕНДИРА ДА ВИ ПОКАЖЕ КАК МОЖЕ ДА БЛЕСТИ И СИЯЕ ВАШЕТО ДЕТЕ!

Докоснете се до това. То ще Ви обогати. Обещаваме Ви това!

Мястото е град Варна!

Точната локация: Фестивален и конгресен център - Варна - ФК (бул. "Сливница" № 2)

Точната дата: 27ми юни, събота

Точният час: 19.30 ч.

Билети можете да намерите:

В The Center World (ул. "Шипка" № 4);
На касата на ФК Варна (бул. "Сливница" № 2) – след 15ти юни;
Онлайн, на www.fccvarna.bg.

Билетите са ограничени!!!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!