Национален телефон 0700 300 57
The Center по BNT, BTV и NOVA в новогодишната нощ

The Center по BNT, BTV и NOVA в новогодишната нощ

05 яну 2022

Честита Нова Година!
Силно се надяваме в навечверието ѝ да сме зарадвали с изкуството си тези от Вас, които си останаха вкъщи с телевизионните програми на трите големи национални телевизии: Българската национална телевизия, БТВ и Нова телевизия, както и тези от Вас, които изгледаха концерта на The Voice по едноименната телевизия.
В програмата на БНТ 1 участие взе нашият хореограф Радостина Точева, заедно RiO Crew, които танцуваха с Графа и Михаела Филева. Хореографът ни Кевин Костов пък избухна с Дара!
В програмата на БТВ, отново Кевин Костов избухна, този път с друга много обичана българска изпълнителка, а именно: Поли Генова!
В програмите на Нова телевизия и The Voice, с Михаела Филева отново бяха RiO Crew!
(Между другото, там където има Voice, има и RiO. Който разбрал разбрал. )
По този начин ние изпратихме старата година Надяваме се с творчеството си да сме направили празничните ви домове още една идея по красиви, пъстри и позитивни.
...
А още от първият работен и учебен ден на новата година...
...e време да кажем СТАРТ на танците и доброто настроение за 2022 г.!
Време е влезем заедно в новата година, новия месец и... заключителната част на първия ни танцов полу – сезон, която съвпада с края на януари
Заповядайте във всички наши танцови зали във Варна, София, Пловдив, Русе и Велико Търново, които вече работят на максимален енергиен капацитет и следновогодишно настроение!
...или посетете някои от най-скорошните ни предстоящи събития:
В София, на 12ти януари - Премиерата на новия видео проект на един от най-успешните хореографи не само в The Center, а в цялата ни държава – Радостина Точева.
ПРЕМИЕРА - Women's movement 2 - късометражен филм
Във Варна, на 14ти януари – Workshop-a на двама от най-талантливите ни танцьори и преподаватели, в collabo, което никога не се е случвало до сега!
Daniel Binev x VA WORKSHOP
...и със сигурност не пропускайте да се запишете за един от кралете на всички наши събития, в целия ни годишен календар – зимния танцов лагер на The Center!
The Center presents: CHOREO'n'CONCEPT - Training Dance Camp 2022
Знаете ли, изцяло от Вас зависи каква година ще си изкарате!
...
Какво още чакате?
Ваши приятели,
The Center