Национален телефон 0700 300 57
CHOREO & CONCEPT - Training Dance Camp 2024

CHOREO & CONCEPT - Training Dance Camp 2024

01 фев 2024 KRNV 09 : 00 Facebook event

Искам на лагер. На танцов лагер! Искам да танцувам, да уча, да развивам мисленето си, да се запозная с интересни хора. Искам да бъда себе си.
The Center представя:
CHOREO & CONCEPT
TRAINING DANCE CAMP 2024!
Танцовите ни лагери са нашето специално място. Там се събираме всички, там се оглеждаме в искрени и искащи очи. И израстваме. Всички ние, един за друг. На танцовия лагер на The Center.
Затова, искаме на лагер! С всички хореографи на The Center! Всеки със своето движение, изкуство и интерпретация. Всеки от тях със своите CHOREO & CONCEPT. С предварително поставени задачи и теми, които да представят (предизвикателство и за тях самите, покажете им любов ).
Танцовите ни лагери са мястото, където не само ви срещаме с есенцията и ценностите на нашето танцово училище. Но и място за неочаквани хореографии, колабота (just wait for it ), разговори за култура. Място за съревнование, креативност, награди и много прегръдки.
Тази година програмата ни е специална. Нашите хореографи и танцьори участваха в едни от най-големите музикални събития в България, клипове, конкурси, спектакли и постижения на международно ниво. Още се опитваме да осъзнаем и оценим всичко, което ни се случи Целият този опит и енергия ще са за вас - там, на танцовия ни лагер.
Към всички ежедневни танцови класове ще бъдете също предизвикани:
да танцувате в нетипични часове, о да
да покорите състезанието Best Crew Performance (наградата )
да се преборите за “Пуканка на годината” - най–прогресивен танцьор на училището
да преборите другите и себе си (!) и да станете новия ни KILLER OF CLASSES (наградата )
Ние, целият екип - всички хореографи, culture and media team, целият The Center, с цялата си любов и отдаденост - отиваме на лагер, на танцов лагер! Февруари 2024 г., в Кранево.
Очакваме ви там!
CHOREO & CONCEPT
TRAINING DANCE CAMP 2024
1-6 февруари 2024
AquaLife, Кранево
* За повече информация попитайте вашия хореограф в залата