Национален телефон 0700 300 57
Варна

Варна

19 юни 2021 VN 19 : 30 Facebook event

Най – голямото танцово хип-хоп училище в страната ни – The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов хип – хоп спектакъл! Базиран на нашите истински потребности, такива, каквито са, с днешна дата! Представляващ изложение на нашата си, собствена обединена различност, съответстваща на точно този момент във времето и пространството. Тук и сега.
Неговото име е „АДЕКВАТ“!
„АДЕКВАТ“, защото това е събирателната дума, с която определихме многообразието на вдъхновения, идеи, посоки и домогвания, които представляваме самите ние и нашето изкуство към настоящия момент. Към всеки настоящ момент.
„АДЕКВАТ“, защото за нас, това е мерна единица за пълно съответствие. С днешния ден. С вчерашния ден. С утрешния ден. С нуждите ни в тях. С модерностите. С непреходностите. С безвременните ценности и морал, адапритани до 1000 адеквата на днешната съвременност.
„АДЕКВАТ“, защото да бъдем адекватни в преценката си и в грижата си за Вас, за нас е основен приоритет, привилегия и призвание като преподаватели, ментори, наставници.... и може би, модели за подражание. Нещо повече. За нас, това е отговорност.
„АДЕКВАТ“, защото това е машина, върху която искаме да поставим светлината на прожектора. Машина за произвоство, обработка и доставка на адекватност. Една от многото такива. Пръснати по целия свят и всичко в него. На улицата... пред телевизора....в социалните мрежи... във видеоклиповете....във филтрите за обработка на снимки. Навсякде.
И най – важното:
„АДЕКВАТ“, защото всяка отделна адекватност, това е всеки един от Вас! С всяка негова мисъл. Всяко негово движение. Всяка негова мечта. Всяко негово усилие. Всяка негова тревога. ВСЯКО НЕГОВО ВСИЧКО! И наша мисия и най – голямо удоволствие е, всяка наша адекватност – всеки един от Вас, постоянно да търси НОВА възможност да бъде винаги най – адекватната за съответното време и пространство версия на себе си!
Във всяка една зала.
Всеки един ученик.
Абсолютно Всеки!
...
На танцов спектакъл на The Center, танцьорите от всички градове на училището представят най-атрактивните си и любими танци от изминалата година. Представят труда и усилията си през цялата година. Представят вдъхновенията и достиженията си. Представят това, над което са се трудили в залите си. Представят развитието си като хора и танцьори. Представят... своите лични, адекватни на света, в които са живели, достижения през годината!
На всеки спектакъл на The Center, танцуват всички! От най-малките ни възпитаници, които броят годинките си на едната си ръчичка, до най-големите ни ученици. Танцуват всички напреднали, но и всички начинаещи, които току що са се докоснали до магията, наречена хип-хоп танци.
...
Самият „АДЕКВАТ“, ще претендира за няколко неща:
Ще претендира за това да Ви покаже сърцата на млади, вдъхновени хора, събрани от всички краища на България.
Ще претендира да Ви покаже пътя им и това къде се намират те по него в точно този момент.
Ще претендира да Ви покаже любовта и загрижеността, която хореографите ни изпитват към своите ученици и тяхното щастие.
ЩЕ ПРЕТЕНДИРА ДА ВИ ПОКАЖЕ КАК МОЖЕ ДА БЛЕСТИ И СИЯЕ ВАШЕТО ДЕТЕ!
Докоснете се до това. То ще Ви обогати. Обещаваме Ви това!
Мястото е град Варна!
Точната локация: Фестивален и конгресен център - Варна - ФК (бул. "Сливница" № 2) Точната дата: 19-ти юни, събота
Точният час: 19.30 ч.
Билети можете да намерите:
В The Center World (ул. "Шипка" № 4);
На касата на ФК Варна (бул. "Сливница" № 2) – след 20ти май;
Онлайн, на www.fccvarna.bg.
Билетите са ограничени!!!
За повече информация: www.thecenterbg.com
ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!